Analiza posturala este metoda de evaluare a posturii corpului timpul stationarii , a mersului sau chiar a alergarii usoare. Aceasta analiza poate ajuta la corectarea poz...
Analiza posturala
1 oră
lei250

Analiza posturala este metoda de evaluare a posturii corpului timpul stationarii , a mersului sau chiar a alergarii usoare.

 

Aceasta analiza poate ajuta la corectarea pozitiei in mers si la corectarea posturii generale. Cu informatiile extrase in urma acestei analize, se pot aplica orteze corectoare care sa fie personalizate perfect pentru pacientul in cauza.

Imbunatatirea pozitiei in mers poate corecta o serie de afectiuni ale coloanei, soldurilor si a altor deficient fizice ale sistemului osos cum ar fi:

Cifoza

Scolioza

Lordoza

Deviatii ale genunchilor, gleznelor și talpa piciorului

Laboratorul de analiză posturală constă în :

Coloana vertebrală 3D

Evaluare 3D podometrică

Evalure în statică

Evaluare în dinamică

Evaluare neurologică

- Stabilometrie -

Fabricare orteze plantare personalizate

 

O diagnosticare timpurie a posibilelor defieciente de acest gen si implementarea unui plan terapeutic personalizat, contribuie la profilaxia aparitiei complicatiilor medicale ale sistemului locomotor.

Nu multe Clinici din tara au si aparatura necesara realizarii ortezelor personalizate care sunt necesare in procesul de imbunatatire a posturii sau de indreptare a unor d...
Orteze personalizate
lei250

Nu multe Clinici din tara au si aparatura necesara realizarii ortezelor personalizate care sunt necesare in procesul de imbunatatire a posturii sau de indreptare a unor deficient fizice  ale sistemului locomotor.

La clinica noastra se poate realiza intreaga gama de orteze, realizate de personal instruit chiar la firma producatoare de echipamente cu materiale de cea mai buna calitate.

Ortezele sunt realizate folosint tehnica de printare 3D, in baza unui program ce foloseste datele accumulate in urma evaluarilor.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon