Domnul doctor Cristian Gheorghe STOICIU,

specialist în recuperare medicală

și medicină sportiva.

A absolvit în 1977 Facultatea de Medicină Generală din cadrul Institutului de Medicină și Farmacie București (I.M.F. Bucuresti).

În perioada 1977-1980 a fost medic generalist (medic medicină generală) la dispensarul medical din comuna Galbenu, județul Brăila.

Între anii 1980 si 1983 a efectuat secundariatul (rezidențiatul) în specialitatea balneofizioterapie și medicină sportivă sub îndrumarea Prof. Dr. Nicolae Teleki (președintele Societății Naționale de Balneologie). În această perioadă a activat ca medic secundar (rezident) al loturilor de atletism și lupte libere, unde a și rămas ca medic specialist până in 1985.

În următorii 30 de ani (1985-2015) a fost medicul lotului olimpic masculin de gimnastica. In aceasta perioada a participat la numeroase campionate europene și mondiale și la 3 olimpiade (Atena 2004, Beijing 2008 și Londra 2012), fiind decorat de către Președintele României cu "Medalia Meritul Sportiv Clasa I" și "Laureat al Sportului Românesc - Cel mai bun specialist".

 

Alături de antrenorul coordonator Dan Grecu, precum și alți antrenori și sportivi de renume a fost o piesa esentială a lotului fără a cărui contribuție poate că sportivii noștri nu ar fi avut o performantă atât de bună.

În paralel cu activitatea la lot, din 1987 până în 2017 a oferit consultații și tratamente la Cabinetul Medical Individual “Stoiciu Gh. Cristian” din Policlinia Iancului.

In acest moment suntem onorati sa putem asigura pe toti cei care ne calca pragul de faptul ca vor beneficia de o expertiza la CEL MAI INALT NIVEL în tot ce priveste programul de recuperare ales.

Dorin Popa este unul din fondatorii FIZIOHEALTH și și-a îndeplinit visul de a putea ajuta cât mai mulți oameni în suferință, într-o clinică medicală ultra – modernă special concepută.

 

Absolvent al Universității Naționale de Educație Fizică și Sport 

Masterat în Kinetoterapie cu Specializarea RECUPERARE-REEDUCARE MOTRICĂ și SOMATO – FUNCȚIONALĂ 

Licențiat în kinetoterapie și motricitate specială

Experiența acumulată atât ca și kinetoterapeut dar și ca șef de secție recupere medicală (5 ani) îl recomadă pe Dorin ca fiind un profesionist  – perfecționist în tot ceea ce face.

Expert în TERAPIE TECAR și trainer al Winback Academy România, îmbină tehnologia de ultimă generație cu propriile tehnici dezvoltate de-a lungul anilor .

TRACȚIUNILE MANUALE ÎN SPONDILOZA CERVICALĂ combinată cu TERAPIA TECAR este una dintre cele mai căutate tehnici de către pacienți, având rezultate marcabile.

Sufletist din fire, Dorin, este un voluntar activ din 2009 pentru copiii cu Sindrom DOWN. Din pasiunea lui pentru dans și dezvoltare motrică a creat primul proiect “Terapie prin dans pentru copiii cu Sindrom DOWN”, obținând rezultate impresionante pe termen lung .

Handbalist, fost sportiv de performantă, terapeutul nostru a creat programe specifice: “REFACERE, RECUPERARE ȘI ANTRENAMENT SPORTIV” pentru a le mări performanțele celor ce practică diverse sporturi, unde accidentările sunt inevitabile.

“ A fi kinetoterapeut, pentru mine, înseamnă mai mult decât o meserie frumoasă unde ai ocazia să iți ajuți aproapele, înseamnă TRUP și SUFLET la orice oră din zi și noapte să poți împărtăși tot ce ai tu mai bun într-un mod practic și benefic oamenilor în suferință.

A fi kinetoterapeut, înseamnă să nu te oprești niciodată din învățat, studiat și practicat!

A fi kinetoterapeut, înseamnă să fii un bun psiholog și un bun ascultător!

A fi kinetoterapeut, înseamnă să te sacrifici pentru binele pacientului!

A fi kinetoterapeut, înseamnă să îndeplinești vise (visul de a merge din nou), să redai speranța oamenilor spre o viață mai bună! “ ( KT.  Dorin Popa )

Marius Caiță

 

este absolvent al  „Școlii Postliceale Sanitare Carol Davila’’ București, cu specializarea Balneofiziokinetoterapie și Recuperare Medicală.

Marius este șeful secției de Fizioterapie din Clinica „Fiziohealth” și coordonează întreaga activitate desfasurată în sala de tratament fizioterapeutic și masaj.

Stagiile de practică în Institutul National de Geriatrei și Gerontologie „Ana Aslan’’, în cadrul Secției de recuperare medicală, medicina fizică și balneologie, în care a învățat să utilizeze aparatura specifică de ultimă generatie și a acumulat cunostinte precum: aplicare tehnicilor kinetice, aplicarea procedurilor de electroterepie, hidroterapie, fototerapie și manevrele de masaj terapeutic și de relaxare.

Feed Back-ul pacienților tratați de Marius este unul pozitiv de fiecare data și il descriu ca fiind o persoana foarte rabdătoare, înțelegătoare, echilibrată, atentă cu pacientul.

A fi asistent medical, înseamnă să te dedici în totalitate pacientului, să lucrezi pentru binele lui, să pui în practică toate cunoștințele dobandite ,să ai grija de el, să îi inspiri încredere și siguranță având sentimentul că se afla pe maini bune “ ( BFKT Marius Căiță)

Ecaterina Elena Tănasie

 

Absolventa a Facultății de Medicină Generală din Timișoara cu specializarea in Balneofiziokinetoterapie si Recuperare.

Master în Nutriție și Siguranță Alimentară, UMF Carol Davila, București.

Ecaterina este specializată în recuperare copii și cu o experientă de 5 ani abordează fiecare caz cu caldură și rabdare pentru abținerea rezultatelor și îndeplinirea obiectivelor.

Cazurile neurologice cu tetra pareza spastică sunt pentru specialista noastră o provocare continua , aceasta obținând rezultate remarcabile , din scaunul rulant la independență funcțională .

MIHAI IORDACHE

Absolvent a Facultății de Kinetoterapie 

Am stiut intotdeauna ca voi avea grija de oameni.

 

Nu am stiut de la inceput cum, dar am gasit o cale despre care cred ca e cea mai buna. Am absolvit Facultatea de kinetoterapie și mi-am promis ca voi incerca sa studiez incontinuare, sa cercetez si sa caut in fiecare zi metode noi prin care sa-mi inteleg si ajut pacientii de-a lungul timpului. Am urmat un program de practica intensiva în cadrul Clinicii FIZIOHEALTH  unde am acumulat o experienta in lucrul cu pacientii si metode de tratare revolutionare cat si clasice, pentru a gasi o cale cat mai buna si sigura care sa aiba rezultate remarcabile in tratarea fiecare afectiuni si tratarea fiecarui pacient in parte, in functie de nivelul si starea acestora. Vin cu multa energie buna si cu bucurie la Fiziohealth unde pacientii stiu deja ca au tot suportul meu si ca imi pot cere ajutorul in timpul procesului de recuperare. Aici am in jurul meu o echipa tanara si hotarata de profesionisti, impreuna cu care voi lucra pentru a avea cele mai bune rezultate pentru pacientii nostrii!

 

 Maria-Alexandra Manciu

 Asistent manager 

Vocea liniștită de la telefon care vă face o programare și vă sfătuiește cel mai corect pentru a beneficia de actul medical , descurcă orice situație cu zâmbetul pe buze în asa fel în cât pacienții se molipsesc de acesta și uită de dureri.

Primul zâmbet pe care îl întâlniți la Clinica când ajungeti în recepție 

 Se asigura ca veti primi toata atentia necesara pentru ca

prezenta dumneavoastra la clinica  este cat mai placuta si cat mai benefica pe parcursul tratamentului.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon