• Dorin Popa

SOARE, PLAJA SI DISTRACTIE

ESTI PREGATITA?Vara la mare


Sezonul rece lasa in urma, pentru majoritatea dintre noi, un organism slabit datorita frigului. Corpul are nevoie de un aport crescut de alimente ce pot cauza depuneri de grasimi in locurile nedorite, stresul si oboseala acumulate in zilele scurte de iarna si lipsa exercitiilor fizice pot cauza organismului nostrum, iar sistemul circulator si limfatic lupta cu greu ca toxinele acumulate sa poata fi eliminate in mod normal.

Ca aceste efecte ale sezonului rece sa nu lase urme permanente in organism este necesar sa dam o mana de ajutor la regenerarea mai rapida si cu rezultate favorabile a acestuia. Aici intervine DRENAJUL LIMFATIC si PRESOTERAPIA, iar despre beneficiile acestora si ce presupun ele o sa discutam in cele ce urmeaza.

Sistemul limfatic, ca parte integranta a sistemului circulator are un rol cheie in curatarea organismului de toxine. Cand sistemul limfatic este deficitar apar afectiuni precum:

- Imunitate scazuta

- Retentie de lichide

- Probleme circulatorii

- Vase de sange sparte

- Accentuarea celuliteiCum ne ajuta drenajul limfatic sa scapam de aceste afectiuni ?


DRENAJUL LIMFATIC asigura o curatare generala a organismului prin eliminarea toxinelor din corp. O metoda relative noua prin care se face drenajul este PRESOTERAPIA ce foloseste o tehnologie avansata, cu ajutorul unui costum pneumatic, ce actioneaza asupra ganglionilor limfatici pentru a trata vasele de sange si insuficienta sistemului limfatic.


Beneficiile presoterapiei:

- Stimuleaza productia de collagen si elastina

- Accelereaza procesul de cicatrizare a pielii

- Previne deshidratarea tesuturilor

- Detoxifica organismal

- Imbunatateste circulatia

- Elimina retentia de apa si grasimile

- Ajutor in curele de slabire

- Creste tranzitul intestinal

- Combate celulita

- Sporeste imunitatea organismului

- Previne aparitia varicelor

- Imbunatateste calitatea somnului

- Reduce stresul si senzatia de obosealaDrenajul limfatic in combinatie cu exercitiile fizice regulate si o alimentatie sanatoasa, pregateste corpul pentru hainele de vara, pentru soare, plaja si distractie


#DrenajLimfatic #Vara #Plaja #Distractie

0 afișare
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon