Pentru asigurarea unui tratament adecvat este necesara consultatia unui medic specialist. In cadrul clinicii noastre, Domnul Doctor Cristian Gheorghe STOICIU, isi ofera...
Consultatie medic specialist
lei100

Domnul doctor Cristian Gheorghe STOICIU,

specialist în recuperare medicală

și medicină sportiva.

A absolvit în 1977 Facultatea de Medicină Generală din cadrul Institutului de Medicină și Farmacie București (I.M.F. Bucuresti).

În perioada 1977-1980 a fost medic generalist (medic medicină generală) la dispensarul medical din comuna Galbenu, județul Brăila.

Între anii 1980 si 1983 a efectuat secundariatul (rezidențiatul) în specialitatea balneofizioterapie și medicină sportivă sub îndrumarea Prof. Dr. Nicolae Teleki (președintele Societății Naționale de Balneologie). În această perioadă a activat ca medic secundar (rezident) al loturilor de atletism și lupte libere, unde a și rămas ca medic specialist până in 1985.

În următorii 30 de ani (1985-2015) a fost medicul lotului olimpic masculin de gimnastica. In aceasta perioada a participat la numeroase campionate europene și mondiale și la 3 olimpiade (Atena 2004, Beijing 2008 și Londra 2012), fiind decorat de către Președintele României cu "Medalia Meritul Sportiv Clasa I" și "Laureat al Sportului Românesc - Cel mai bun specialist".

 

Alături de antrenorul coordonator Dan Grecu, precum și alți antrenori și sportivi de renume a fost o piesa esentială a lotului fără a cărui contribuție poate că sportivii noștri nu ar fi avut o performantă atât de bună.

În paralel cu activitatea la lot, din 1987 până în 2017 a oferit consultații și tratamente la Cabinetul Medical Individual “Stoiciu Gh. Cristian” din Policlinia Iancului.

In acest moment suntem onorati sa putem asigura pe toti cei care ne calca pragul de faptul ca vor beneficia de o expertiza la CEL MAI INALT NIVEL in tot ce priveste programul de recuperare ales.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon